Wiggers Borduur
is de specialist in het kleden van uw bedrijf.

In 1978 zijn wij begonnen met de verkoop van bedrijfs- en vrijetijdskleding. Nu, bijna 40 jaar later, zijn wij gegroeid van een handelsonderneming naar een totaal leverancier van bedrijfskleding.

Wij hebben alle activiteiten in de loop der jaren in eigen huis onder gebracht: logo’s ontwerpen, eigen borduurmachines, eigen transferafdeling, rechtstreekse inkoop bij diverse fabrieken en directe contacten voor custom made producenten. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit en service bieden en blijven wij flexibel.

Op onze site proberen wij u een indicatie te geven van de mogelijkheden. Door ons ruime aanbod is het echter niet mogelijk om u alles hier te laten zien, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Historie
In 1978 zijn wij begonnen met verkoop van bedrijfs- en vrijetijdskleding. Nu ruim 30 jaar later, zijn wij uitgegroeid tot een totaal-leverancier van bedrijfskleding met een unieke formule. In de loop der jaren hebben wij alle activiteiten in eigen huis ondergebracht zodat wij betreffende levertijden, service en kwaliteit onafhankelijk zijn geworden. Dit houdt in dat wij zelf logo’s ontwerpen, eigen borduurmachines hebben en een transferafdeling.

Door jarenlange ervaring is het natuurlijk steeds duidelijker geworden hoe een product op prijs/kwaliteitverhouding moet worden beoordeeld, wij hebben dan ook een nauwkeurige selectie gemaakt en hebben een uigelezen aanbod voor elk budget. Door rechtstreekse inkoop bij diverse fabrikanten en directe contacten met custom made producenten kunnen wij de beste kwaliteit en service bieden.

Wij blijven natuurlijk alle ontwikkelingen in de bedrijfskledingbranche nauwgezet volgen en zullen steeds ons assortiment aanpassen voorzover dat in het voordeel van onze klanten is. Op onze site houden wij u op de hoogte!!!

Waar kun u ons vinden?

Zaagstraat 1-11, 7556 MX Hengelo
t (074) 242 10 59

Ons Team

Peter Wiggers

Mede-eigenaar van Wiggers Borduur BV

  • facebook
  • tw-icon
  • in-icon

Marion Wiggers-Verdonkschot

Mede-eigenaar van Wiggers Borduur BV

  • facebook
  • tw-icon
  • in-icon

Het Team

Het borduurteam

  • facebook